Salată Raita de struguri roșii și mentă
Salata Raita de struguri roșii și mentă este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 127 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan, sare, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Raita Cu Chimen-Mentă, Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă, și Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Acoperiți și dați la frigider timp de 15 minute. Îndoiți strugurii și nucile pecan.
Se presară cu semințe de chimen prăjite; garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.