Salată Radicchio și rucola cu curmale, alune și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Radicchio și rucola cu curmale, alune și Fetan. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $2.16 pe portie. O porție conține 272 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați alune, oțet balsamic, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Ruculan și Radicchio cu Fetan și curmale, Salată de smochine, fasole verde și Radicchio cu alune, și Salată De Portocale Și Radicchio Cu Alune Și Parm Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați alunele pefoaie de copt; prăjiți până când sunt parfumate și pieleaîncepe să crape, 10 până la 12 minute.
Lasă să se răceascăpe scurt. Înfășurați alunele în prosop de bucătărie;frecați rapid pentru a îndepărta cât mai multă piele posibil. Tăiați alunele grosolan; set aside.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra încontainer etanș la temperatura camerei.
Combinați oțeturile într-un castron mic.
Whiskin ulei de măsline; se condimentează cu sare și piper.
Combinați radicchio, rucola, curmale și nuci în vasul de servire. Aruncați cu suficientdressing pentru a acoperi.
Presărați feta peste salată.
Per porție:243 calorii, 18 g grăsime, 3 g fibre