Salată pătată cu Quinoa, praz , slănină și Chervil de la ' Home Made Winter

Salata pătată cu Quinoa, praz, slănină și Chervil de la 'Home Made Winter ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 659 calorii, 10g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați prazul pentru copii, uleiul de măsline, semințele de Mac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 291 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Brânză Brousse de la ' Home Made Winter, Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter, și Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați prazul în diagonală în bucăți de 1/2 inch (1,5 cm). Clătiți-le bine, scurgeți-le bine, apoi prăjiți-le în ulei într-o tigaie saut sau wok la foc mare până când sunt foarte fierbinți, dar încă nu s-au rumenit, amestecând continuu.
Adăugați vermutul și reduceți focul.
Puneți capacul ușor înclinat și fierbeți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când prazul este fraged.
Între timp, aduceți o cratiță mică cu apă la fiert, adăugați un vârf de sare și amestecați quinoa. Setați un cronometru de bucătărie timp de 10 minute.
Lăsați quinoa să gătească ușor la foc mic. Când alarma se declanșează, scurgeți imediat quinoa și clătiți-o cu apă rece pentru a opri gătirea ulterioară.
Lăsați-l să se scurgă bine.
Într-o tigaie antiaderentă, prăjiți slănina până când este crocantă și lăsați-o să se scurgă pe un prosop de hârtie.
Tigaia cu prazul trebuie să fie aproape uscată, iar prazul aproape gata. Ridicați prazul pe o farfurie și lăsați-i să se răcească. Într-un castron mediu, combinați prazul cu quinoa, semințele de Mac și o parte din chervil. Puneți niște chervil deoparte pentru garnitură.
Bateți împreună sucul de lămâie, usturoiul și cayenne, apoi amestecați uleiurile într-un jet subțire. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste amestecul de praz pătat.
Aranjați spanacul într-un castron mare.
Adăugați salata pătată și sfărâmați slănina deasupra.
Se ornează cu cervilul rezervat și se servește.