Salată prăjită de fasole verde și cartofi cu soppressata și Mozzarella
Salata de fasole verde prăjită și cartofi cu Soppressatan și Mozzarellan este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de soppressata, cimbru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de cartofi prăjiți și fasole verde, Salată De Cartofi Prăjiți Și Fasole Verde, și Salată de fasole verde cu cartofi prăjiți cu sos de busuioc.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pe o foaie de copt, aruncați cartofii cu fasolea verde, 3 1/2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și cimbru uscat, dacă utilizați. Prăjiți în centrul cuptorului timp de 20 de minute. Întoarceți cartofii și fasolea cu o spatulă și apoi presărați cimbru proaspăt, dacă folosiți. Prăjiți până când legumele sunt aurii și fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați restul de 4 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare, soppressata, mozzarella, pătrunjelul și piperul în castron și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soppressata
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați sucul de lămâie și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6
Lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi pansamentul înainte de servire.
7
Variante: * tapetați farfuriile cu felii subțiri de prosciutto și acoperiți cu salata. *
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
8
Adăugați un ardei gras roșu prăjit, curățat, însămânțat și feliat. *
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
9
Adăugați un sfert de cană de măsline negre înjumătățite și fără sâmburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
10
Recomandarea vinului: Franciacorta, fabricată în Lombardia dintr-un amestec eclectic de struguri, este o alegere neobișnuită, dar una bună. Un vin roșu plin de viață, exuberant de fructat, asociază bine alimentele sărate.