Salată prăjită de fasole verde și cartofi cu soppressata și Mozzarella

Salata de fasole verde prăjită și cartofi cu Soppressatan și Mozzarellan este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 732 calorii. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de soppressata, cimbru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de cartofi prăjiți și fasole verde, Salată De Cartofi Prăjiți Și Fasole Verde, și Salată de fasole verde cu cartofi prăjiți cu sos de busuioc.
Instrucțiuni
Pe o foaie de copt, aruncați cartofii cu fasolea verde, 3 1/2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și cimbru uscat, dacă utilizați. Prăjiți în centrul cuptorului timp de 20 de minute. Întoarceți cartofii și fasolea cu o spatulă și apoi presărați cimbru proaspăt, dacă folosiți. Prăjiți până când legumele sunt aurii și fragede, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați legumele într-un castron mare.
Adăugați restul de 4 linguri de ulei și 1/4 linguriță de sare, soppressata, mozzarella, pătrunjelul și piperul în castron și aruncați.
Adăugați sucul de lămâie și aruncați din nou.
Lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi pansamentul înainte de servire.
Variante: * tapetați farfuriile cu felii subțiri de prosciutto și acoperiți cu salata. *
Adăugați un ardei gras roșu prăjit, curățat, însămânțat și feliat. *
Adăugați un sfert de cană de măsline negre înjumătățite și fără sâmburi.
Recomandarea vinului: Franciacorta, fabricată în Lombardia dintr-un amestec eclectic de struguri, este o alegere neobișnuită, dar una bună. Un vin roșu plin de viață, exuberant de fructat, asociază bine alimentele sărate.