Salată Prăjită De Dovlecei Și Rucola Cu Nuci Pecan, Slănină Și Capră C

Salata prăjită de dovlecei și rucola cu nuci pecan, slănină și capră C ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 483 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați slănină din lemn de măr, șalotă tăiată, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Kitchn are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rucola și mere cu brânză de capră și nuci pecan, Salată de rucola cu slănină și nuci pecan, și Dovlecei Delicata Prăjiți Cu Farro, Ceapă Roșie Prăjită, Brânză De Capră Și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.aruncați pecanele cu puțin ulei de canola și sare de mare și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 7 până la 10 minute.Între timp, curățați și însămânțați dovlecelul și tăiați-l în cuburi de 1/2 inch. Aruncați cu puțin ulei de canola pe două foi de copt (nu vă înghesuiți) și presărați cu mai multă sare de mare. Când nucile pecan sunt gata, scoateți din cuptor, ridicați temperatura la425 și prăjiți dovlecelul până când este moale și marginile sunt maro intens.În timp ce dovleceii se prăjesc, tăiați slănina în bucăți de 1 inch și prăjiți-o într-o tigaie mare. Poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi, turnând grăsimea (asigurați-vă că o salvați!) între.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie sau pe o pungă de hârtie maro.Păstrați tigaia fierbinte și asigurați-vă că există aproximativ 6 linguri de grăsime de slănină în tigaie.
Se adaugă șalotele și se sotează la foc mediu până se înmoaie. Opriți focul și adăugați oțetul. Rotiți pentru a combina.
Adăugați câteva rotații din valoarea piperului de piper negru proaspăt.Salata poate fi servită acum, cu ingredientele încă calde, sau la temperatura camerei. Pentru a asambla: într-un castron mare, aruncați pansamentul cu dovleceii și slănina.
Adăugați câteva mâini mari de rucola. Îndepărtați aproximativ trei sau patru crenguțe de frunze de cimbru în castron și adăugați nucile pecan (care ar trebui să fie rupte în bucăți dacă nu sunt deja.) Aruncați ușor. Punctați cu brânza de capră (este posibil să nu aveți nevoie de toate) și serviți.