Salată prăjită de dovlecei de ghindă și ciuperci Portobello cu Radicchio, mere și semințe de dovleac

Squash de ghindă prăjită și salată de ciuperci Portobello cu Radicchio, mere și semințe de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 235 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de ulei de măsline, radicchio trevisano, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Salată Radicchio cu linte și dovlecei de ghindă prăjită, Pui Balsamic Prăjit Cu Spumă De Hrean, Dovlecei De Ghindă Cu Semințe De Dovleac, Orez Brun, și Dovleac de ghindă prăjită cu curmale, semințe de dovleac și brânză de capră și un cadou organic de curcan întreg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Aruncați inelele de dovlecei cu ulei de măsline și sare și coaceți pe o tavă de foi în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când dovlecelul este moale și începe să se caramelizeze. Repetați acest proces cu ciupercile. * Sugestie-acestea se pot face în același timp! Rezervați până când este gata de utilizare.
Aruncați împreună semințele de radicchio, rucola, măr și dovleac într-un castron mediu. Rochie cu oțet, ulei de măsline și sare. Salata trebuie să fie îmbrăcată și bine condimentată, dar nu umedă.
A servi: întoarceți dovleceii și ciupercile la cuptor timp de 2 până la 3 minute, doar pentru a le încălzi.
Așezați un inel de dovlecei pe o farfurie de servire.
Așezați o mână de salată în interiorul inelului.
Tăiați ciupercile în 4 felii și aranjați-le, ventilate, pe partea laterală a salatei.
Stropiți cu ulei de semințe de dovleac.