Salată prăjită de conopidă și spanac cu vinetă de șampanie

Salată prăjită de conopidă și spanac cu vinetă de șampanie
Salata de conopidă și spanac prăjită cu vinaigretă de șampanie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 183 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ulei de măsline extravirgin, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Salată De Spanac De Căpșuni Cu Avocado Și Vinetă De Șampanie, Omletă cu spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie, și Salată roșie cu vinetă de șampanie.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o tigaie de prăjire de dimensiuni medii, aruncați conopida cu 3 linguri de ulei de măsline, sare kosher și boia. Prăjiți până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se scoate din cuptor și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Între timp, combinați oțetul de șampanie, muștarul, uleiul de măsline rămas și sarea într-un recipient sigilat și agitați pentru a emulsiona. Într-un bol mare de salată, adăugați conopida prăjită, spanacul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați vinaigreta și aruncați. Topiți salata cu parmezan ras și serviți imediat
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate33
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista