Salată Provensală De Andive

Salată Provensală De Andive
Salata de andive provensală este un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 250 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de sare, usturoi, hamsie ambalată în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brânză de capră provenială în andive, pentru supă de pui, andive și legume rădăcinoase cu Pesto de pătrunjel andive, și Salată Provensală.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul: într-un castron mare de servire, amestecați usturoiul tocat în uleiul de măsline. Tăiați aproximativ fileurile de hamsii și adăugați-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sarea și piperul și oțetul de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Oțet De SherryOțet De Sherry
3
Lăsați pansamentul să stea și uleiul să se infuzeze în timp ce pregătiți andivele (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Pregătiți andivele: îndepărtați și aruncați orice frunze obosite exterioare din andive.
5
Tăiați și aruncați capătul rădăcinii tari al andivelor.
6
Feliați andivele transversal în bucăți de 1 inch lățime.
7
Tăiați capătul miezului, dacă este gros, în jumătăți sau sferturi.
8
Aruncați andive cu pansament: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
9
Adăugați frunzele de andive tocate în vasul de servire cu pansamentul și aruncați ușor până când toate frunzele de andive sunt ușor acoperite în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista