Salată Provensală De Andive

Salata de andive provensală este un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 250 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de sare, usturoi, hamsie ambalată în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brânză de capră provenială în andive, pentru supă de pui, andive și legume rădăcinoase cu Pesto de pătrunjel andive, și Salată Provensală.
Instrucțiuni
Faceți pansamentul: într-un castron mare de servire, amestecați usturoiul tocat în uleiul de măsline. Tăiați aproximativ fileurile de hamsii și adăugați-le în ulei.
Adăugați sarea și piperul și oțetul de sherry.
Lăsați pansamentul să stea și uleiul să se infuzeze în timp ce pregătiți andivele (aproximativ 5 minute).
Pregătiți andivele: îndepărtați și aruncați orice frunze obosite exterioare din andive.
Tăiați și aruncați capătul rădăcinii tari al andivelor.
Feliați andivele transversal în bucăți de 1 inch lățime.
Tăiați capătul miezului, dacă este gros, în jumătăți sau sferturi.
Aruncați andive cu pansament:
Adăugați frunzele de andive tocate în vasul de servire cu pansamentul și aruncați ușor până când toate frunzele de andive sunt ușor acoperite în pansament.