Salată proaspătă de spanac, portocale și ceapă roșie

Salată proaspătă de spanac, portocale și ceapă roșie
Salata proaspătă de spanac, portocale și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână miere, oțet de zmeură, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ salată de spanac cu friptură de ceapă și kebab de curmale cu brânză portocalie și albastră, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Salată proaspătă de roșii și ceapă.

Instrucțiuni

1
Aranjați spanacul pe platoul de servire sau pe farfuriile individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
2
Îndepărtați opt benzi 2 1/2x2-inch de coajă de portocală cu curățător de legume, având grijă să îndepărtați doar partea portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Tăiați benzile pe lungime în bucăți subțiri.
4
Tăiați coaja rămasă și miezul alb din portocale cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Îndepărtați segmentele de portocale prin tăierea între membrane, prinzând sucul într-un castron mic; puneți segmentele portocalii deoparte. Strângeți membranele de portocale în castron pentru a îndepărta tot sucul; dacă este necesar, adăugați suc de portocale pentru a face 1/2 cană. Bateți în miere, oțet, ulei și sare cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PortocaliuPortocaliu
OțetOțet
MiereMiere
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Așezați feliile de ceapă într-un singur strat pe foaia de biscuiți unsă; periați cu amestec de suc de portocale. Se fierbe 2 până la 3 inci de la căldură 4 până la 5 minute sau doar până când marginile încep să se întunece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Cookie-uriCookie-uri
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Aranjați segmente portocalii pe spanac. Separați feliile de ceapă în inele; împrăștiați peste portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SpanacSpanac
CeapăCeapă
8
Stropiți cu amestecul de suc de portocale rămas; garnisiți cu fâșii de coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista