Salată proaspătă de spanac, portocale și ceapă roșie
Salata proaspătă de spanac, portocale și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână miere, oțet de zmeură, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ salată de spanac cu friptură de ceapă și kebab de curmale cu brânză portocalie și albastră, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Salată proaspătă de roșii și ceapă.
Instrucțiuni
Aranjați spanacul pe platoul de servire sau pe farfuriile individuale de servire.
Îndepărtați opt benzi 2 1/2x2-inch de coajă de portocală cu curățător de legume, având grijă să îndepărtați doar partea portocalie.
Tăiați benzile pe lungime în bucăți subțiri.
Tăiați coaja rămasă și miezul alb din portocale cu un cuțit ascuțit.
Îndepărtați segmentele de portocale prin tăierea între membrane, prinzând sucul într-un castron mic; puneți segmentele portocalii deoparte. Strângeți membranele de portocale în castron pentru a îndepărta tot sucul; dacă este necesar, adăugați suc de portocale pentru a face 1/2 cană. Bateți în miere, oțet, ulei și sare cu sârmă.
Așezați feliile de ceapă într-un singur strat pe foaia de biscuiți unsă; periați cu amestec de suc de portocale. Se fierbe 2 până la 3 inci de la căldură 4 până la 5 minute sau doar până când marginile încep să se întunece.
Aranjați segmente portocalii pe spanac. Separați feliile de ceapă în inele; împrăștiați peste portocale.
Stropiți cu amestecul de suc de portocale rămas; garnisiți cu fâșii de coajă de portocală.