Salată Proaspătă De Porumb

Salată Proaspătă De Porumb
Salata proaspătă de porumb necesită în jur 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 92 cenți pe porție. Această garnitură are 134 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, spice de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată de porumb proaspătă din știulete, Salată Proaspătă De Porumb, și Salată Proaspătă De Porumb.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți porumbul timp de 3 minute până când amidonul a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți-l și scufundați-l în apă cu gheață pentru a opri gătitul și pentru a seta culoarea. Când porumbul este rece, tăiați sâmburii de pe știulet, tăind aproape de știulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
4
Aruncați sâmburii într-un castron mare cu ceapa roșie, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul. Chiar înainte de servire, aruncați busuiocul proaspăt. Gustați pentru condimente și serviți la rece sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ceapă RoșieCeapă Roșie
CondimenteCondimente
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista