Salată Proaspătă De Porumb
Salata proaspătă de porumb necesită în jur 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 92 cenți pe porție. Această garnitură are 134 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, spice de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată de porumb proaspătă din știulete, Salată Proaspătă De Porumb, și Salată Proaspătă De Porumb.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți porumbul timp de 3 minute până când amidonul a dispărut.
Scurgeți-l și scufundați-l în apă cu gheață pentru a opri gătitul și pentru a seta culoarea. Când porumbul este rece, tăiați sâmburii de pe știulet, tăind aproape de știulet.
Aruncați sâmburii într-un castron mare cu ceapa roșie, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul. Chiar înainte de servire, aruncați busuiocul proaspăt. Gustați pentru condimente și serviți la rece sau la temperatura camerei.