Salata proaspătă de fasole verde și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 211 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castane de apă, mazăre, câteva cepe verzi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată proaspătă de fasole verde și roșii, Fasole verde proaspătă crocantă, roșii colorate și salată Feta, și Salată proaspătă de fasole verde și roșii cu sos cremos de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Blanch fasole într-o oală mare de fierbere, apă sărată până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți într-o baie de apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți fasolea și puneți-o deoparte. În aceeași oală cu apă clocotită, se curăță mazărea până se înmoaie ușor, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.