Salata picantă tocată cu tortilla este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sos taco, încălzește salata de romaine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată Picantă Tocată Cu Tortilla, Salată Picantă Tocată, și Salată Tocată Cu Sos Picant De Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele salatei într-un bol, aruncați cu bucăți de tortilla. Într-un al doilea bol, combinați sosul taco, sucul de lămâie, cilantro sau pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Sos Taco
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți uleiul de măsline într-un flux lent până când pansamentul este combinat. Aruncați salata cu pansament pentru a combina și a acoperi ingredientele uniform, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant