Salată picantă tocată cu tortilla

Salată picantă tocată cu tortilla
Salata picantă tocată cu tortilla este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sos taco, încălzește salata de romaine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată Picantă Tocată Cu Tortilla, Salată Picantă Tocată, și Salată Tocată Cu Sos Picant De Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele salatei într-un bol, aruncați cu bucăți de tortilla. Într-un al doilea bol, combinați sosul taco, sucul de lămâie, cilantro sau pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sos TacoSos Taco
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți uleiul de măsline într-un flux lent până când pansamentul este combinat. Aruncați salata cu pansament pentru a combina și a acoperi ingredientele uniform, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista