Salată picantă de scoici și tăiței cu fir de fasole

Salata picantă de scoici și tăiței cu fir de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 401 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Încercați Tempura picantă de creveți și scoici cu salată de castraveți, Supă De Tăiței Thailandezi Cu Scoici Arse, și Taitei cu fir de fasole cu legume murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă la fierbere. Între timp, clătiți fasolea; tăiați capetele tulpinii și aruncați-le.
Tăiați fasolea în lungimi de 3 inci. Clătiți, tulpina și semințele de ardei gras; se taie în bucăți subțiri de 2 până la 3 inci lungime.
Adăugați fasolea în apă clocotită și reveniți la fierbere.
Scoateți de pe foc și adăugați fire de fasole și scoici; acoperiți și lăsați să stea până când scoicile sunt abia opace în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa) și firele de fasole sunt abia fragede pentru a mușca, 3 până la 5 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece până se răcește și se scurge din nou bine. Clătiți și uscați tigaia.
În aceeași tigaie la foc mare, amestecați usturoiul și ghimbirul în ulei doar până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Se amestecă fulgii de chile și se ia de pe foc.
Adăugați sos de soia, oțet și zahăr.
Adăugați amestecul de tăiței, ardeiul gras și ceapa verde; se amestecă ușor. Mound pe plăci de cină sau se toarnă într-un castron larg de servire.
Patru tipuri de tăiței: căutați tăiței asiatici uscați în secțiunea internațională a supermarketului sau pe o piață asiatică.
Fire de fasole (taitei saifun sau celofan). Fidea subțire, uscată, din amidon de fasole mung, devine limpede și alunecoasă atunci când este gătită în apă sau pufoasă și crocantă când este prăjită. Aromă neutră.
Fidea de orez (bețișoare de orez, mai fun, mi fun). Fidea albă uscată, făcută din făină de orez, variază de la mustață subțire la aproximativ 1/4 inch lățime. Când sunt gătite în apă, devin opace și fragede; când sunt prăjite, pufăie și crocante. Aromă ușoară de orez.
Soba. Hrișca și făina de grâu infuzează tăiței japonezi subțiri, bronzați, cu aromă robustă, pământească.
Tăiței de grâu (tăiței chinezi sau tăiței Orientali, mein). Disponibile în mai multe forme, aceste tăiței universale au un gust similar cu spaghetele și poartă multe nume.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.