Salată Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere

Salată Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere
Salata Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată, Salată de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinetă portocalie, și Penne cu carne de vită și Rucola.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Într-un castron mare, aruncați pastele cu rucola, radicchio, capere, ulei, oțet, sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați friptura de vită și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
5
Pentru a servi, Movila salata pe farfurii. Completați fiecare cu fâșii de parmezan ras din bucata de brânză cu un cojitor de legume sau cu parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Presărați restul de 1/4 linguriță de piper peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Recomandare de vin: această salată se potrivește bine cu multe roșii simple, fructate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Turnați un Beaujolais-sate sau încercați un vin roșu din sudul Franței, cum ar fi Corbires sau Coteaux du Languedoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista