Salată Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere

Salată Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere
Salata Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată, Salată de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinetă portocalie, și Penne cu carne de vită și Rucola.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Într-un castron mare, aruncați pastele cu rucola, radicchio, capere, ulei, oțet, sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați friptura de vită și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
5
Pentru a servi, Movila salata pe farfurii. Completați fiecare cu fâșii de parmezan ras din bucata de brânză cu un cojitor de legume sau cu parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
6
Presărați restul de 1/4 linguriță de piper peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Recomandare de vin: această salată se potrivește bine cu multe roșii simple, fructate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Turnați un Beaujolais-sate sau încercați un vin roșu din sudul Franței, cum ar fi Corbires sau Coteaux du Languedoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista