Salată Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere

Salata Penne cu friptură de vită, rucola, Radicchio și capere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 657 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată, Salată de friptură de vită, sfeclă și rucola cu vinetă portocalie, și Penne cu carne de vită și Rucola.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți penne până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge bine.
Într-un castron mare, aruncați pastele cu rucola, radicchio, capere, ulei, oțet, sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați friptura de vită și aruncați din nou.
Pentru a servi, Movila salata pe farfurii. Completați fiecare cu fâșii de parmezan ras din bucata de brânză cu un cojitor de legume sau cu parmezanul ras.
Presărați restul de 1/4 linguriță de piper peste salate.
Recomandare de vin: această salată se potrivește bine cu multe roșii simple, fructate.
Turnați un Beaujolais-sate sau încercați un vin roșu din sudul Franței, cum ar fi Corbires sau Coteaux du Languedoc.