Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Orzo cu ridiche și fenicul. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 400 de calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Mazăre, Ridiche Și Orzo, Salată de ridiche și fenicul, și Salată de fenicul și ridiche.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele orzo cu 1 lingura de sare kosher conform instructiunilor pachetului, omitand grasimi suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se scurge bine.
4
Combinați sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente (prin piper) într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați orzo, fenicul și următoarele 4 ingrediente (prin 1/2 linguriță de sare); aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți. Se acoperă cu nuci înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Nuci
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire