Nevoie de un garnitură fără lactate? Salata Orzo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 264 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, miere, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de pui Orzo și sfaturi sănătoase pentru salată de vară de la Holly Clegg, Salată Orzo, și Salată Orzo.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se toarnă bulionul într-o cratiță mare. Acoperiți tigaia și aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Se amestecă în orzo. Acoperiți parțial și gătiți până când orzo-ul este fraged, dar încă ferm la mușcătură, amestecând frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți orzo - ul printr-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Transferați orzo-ul într-un castron larg și aruncați până când orzo-ul se răcește ușor. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aruncați orzo-ul cu fasolea, roșiile, ceapa, busuiocul, menta și suficientă vinetă pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper și servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
6
Amestecați oțetul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul într-un blender. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat uleiul. Condimentați vinaigreta, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional