Nevoie de un garnitură fără lactate? Salata Orzo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 264 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, miere, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de pui Orzo și sfaturi sănătoase pentru salată de vară de la Holly Clegg, Salată Orzo, și Salată Orzo.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se toarnă bulionul într-o cratiță mare. Acoperiți tigaia și aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Se amestecă în orzo. Acoperiți parțial și gătiți până când orzo-ul este fraged, dar încă ferm la mușcătură, amestecând frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți orzo - ul printr-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Transferați orzo-ul într-un castron larg și aruncați până când orzo-ul se răcește ușor. Puneți deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Aruncați orzo-ul cu fasolea, roșiile, ceapa, busuiocul, menta și suficientă vinetă pentru a acoperi. Condimentează salata, după gust, cu sare și piper și servește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
6
Amestecați oțetul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul într-un blender. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat uleiul. Condimentați vinaigreta, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch