Salată Ole
Salata Ole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită avocado, roșii, sos picant și ceapă verde. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Margaritas Ole, Ole Omletă, și Carne De Porc.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați roșiile, dovleceii, porumbul, ceapa verde și avocado.
Bateți împreună sosul picant, uleiul, sucul de lămâie, sarea de usturoi și chimenul. aruncați ușor cu legumele. Se răcește 3-4 ore și se aruncă înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din coacerea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.