Salată nouă de cartofi și ton
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Noua salată de cartofi și ton ar putea fi o minunată fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi, hamsii, maioneză și salată cos. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Ton Și Cartofi, Salată de Tunan și cartofi a Lan Espanola, și Salată de Tunan și cartofi în stil spaniol.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește sub apă rece. Între timp, faceți pansamentul zdrobind hamsii cu maioneză.
Adăugați oțetul de vin alb sau sucul de lămâie și condimentați după gust cu piper negru. Rupeți frunzele din salată într-un castron mare. Se toacă ceapa de primăvară și se răstoarnă. Feliați cartofii și adăugați-i în castron, apoi scurgeți tonul și fulgii în castron.
Stropiți pansamentul și serviți.