Salată nouă de cartofi și frisoane
Noua salată de cartofi și frisoane necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 248 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi noi pentru bebeluși, zahăr tos, ouă și cremă dublă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de cartofi și Frisee, Salată De Frisee De Toamnă, și Salată Frisee Și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii în apă sărată până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare și se usucă la abur timp de 5-10 minute.
Faceți crema de salată amestecând făina, zahărul, pudra de muștar și niște condimente într-un castron, apoi bateți ouăle și oțetul de vin alb.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită, asigurându-vă că baza nu atinge apa și amestecați continuu până se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 5-10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Adăugați smântâna și sucul de lămâie după gust. Acoperiți și răciți până când sunteți gata să îmbrăcați cartofii.
Alegeți peste frise, aruncând orice frunze deteriorate, apoi rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați cartofii în crema de salată împreună cu majoritatea arpagicului. Aranjați frise pe un platou sau într-un castron mare. Lingurați peste cartofi și împrăștiați cu restul de arpagic.