Salată nouă de cartofi, ton și spanac

Salată nouă de cartofi, ton și spanac
Noua salată de cartofi, ton și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 308 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți dintr-un borcan, sos pesto, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată De Spanac Cu Ton, Salată de spanac pentru copii cu ton, și Salată grecească de spanac cu ton.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii: aduceti la fiert o tigaie mare cu apa sarata. Sfat în cartofi, aduceți înapoi la fierbere și gătiți timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Bateți pesto-ul cu uleiul de măsline și oțetul de vin alb și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Scurgeți cartofii și, cât sunt încă fierbinți, răsturnați-i într-un castron mare cu spanacul, ardeii și pansamentul. Aruncați totul împreună, astfel încât căldura din cartofi să ofilească ușor spanacul și pansamentul acoperă toate frunzele. Acum adăugați tonul și aruncați cu grijă din nou pentru a păstra tonul în fulgi destul de mari. Îngrămădiți-vă pe farfurii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista