Salată Nicoise

Salată Nicoise
Salata reteta Nicoise ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 5,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 564 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, frunze de oregano, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 615 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați SALATA NICOISE, Salată Nicoise, și Salată Fierbinte Nicoise pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista