Salată Mixtă Cu Fructe De Mare La Grătar

Salată Mixtă Cu Fructe De Mare La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de fructe de mare mixte la grătar. O porție conține 403 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de ceapă, oțet balsamic, salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Mixtă De Fructe De Mare, Salată Mixtă De Fructe De Mare, și Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele vinaigrette până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial, așezați fripturi de pește, creveți și 1/4 cană de vinetă; întoarceți peștele și creveții pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți și refrigerați 1 oră. Rezervați vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
FripturăFriptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți peștele și creveții din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătiți peștele și feniculul la foc mediu 5 minute; periați cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FeniculFenicul
CrevețiCreveți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Adăugați creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Acoperiți și grătiți 5 până la 15 minute, întorcând și perindând peștele, feniculul și creveții cu marinată de 2 sau 3 ori, până când creveții sunt roz și fermi, fulgii de pește ușor cu furculița și feniculul sunt fragede. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FeniculFenicul
CrevețiCreveți
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Aranjați romaine și rucola pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
8
Tăiați peștele în bucăți de mușcătură. Aranjați pește, creveți, fenicul și ingredientele rămase pe amestecul de romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
FeniculFenicul
CrevețiCreveți
PeștePește
9
Se servește cu vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista