Salată mix & match de 15 minute
Salata mix & match de 15 minute este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,01 USD pe porție. O porție conține 688 calorii, 15g de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, bețișoare de țelină, sos de afine și măr de mâncare cu piele roșie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Se amestecă și se potrivesc Munchies, Mix ' N ' Match Quiche, și Se Amestecă Și Se Potrivesc Kabobs sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Montați robotul de bucătărie cu lama de feliere.
Tăiați miezul alb dur din varză, apoi tocați frunzele și tăiați țelina, mugurii și mărul în procesor. Cu atașamentul de grătar, radeți morcovii. Tăiați aproximativ nucile, fie în procesor, fie manual.
Într-un castron mic, amestecați uleiul cu sosul de afine. Va arăta destul de tulbure și gros, dar nu vă faceți griji adăugați sucul de portocale în continuare și totul se va subția într-un pansament Fructat.
Puneți toate legumele și nucile tocate într-un castron mare, turnați pansamentul și aruncați împreună. (Salata se va păstra într-un recipient acoperit până la o zi la frigider.) Condimentați și serviți cu stilton sfărâmat deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.