Rețeta minunată salată de pui Vietnameză ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 35 minute. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 639 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc thailandez, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Topită Pentru O Singură Fată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Varză Chineză Cu Pui (Aromă Minunată), Salată De Pui Vietnameză, și Salată De Pui Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sfaturi Și Sugestii:.Arahide: într-un mortar și pistil, zdrobiți ușor alunele ( bucăți vizibile de arahide pentru o textură crocantă).Sarea de condimentare a ciupercilor aduce sosului o aromă foarte distinctă, pământească. Îl puteți găsi la magazinele de specialitate gourmet sau pe majoritatea piețelor coreene.Prăjirea cepei este destul de ușoară. Mai întâi trebuie să tocați ceapa și apoi să încălziți aproximativ 1 inch de ulei de canola într-o tigaie mică. Prăjiți ceapa în uleiul fierbinte, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei până când culoarea este uniform aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Crema Fara Grasime
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Linguri De Whisky Piure Acru
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Nucșoară Măcinată Sau
2
Scurgeți uleiul pe prosoape de hârtie. Puneți deoparte, dacă doriți să faceți mult mai multe simultan, puteți să o faceți și apoi să păstrați într-o cutie pentru a o folosi pentru data viitoare.Murături daikon și morcov este excelent pentru această salată, așa că, dacă aveți timp, vă rugăm să pregătiți acele murături, le puteți folosi pentru multe tipuri diferite de alimente.Daikon (ridiche albă) este un nap Asiatic care arată ca un morcov alb mare. Această rădăcină este perfectă pentru a face bulion pentru dulceața naturală pe care o oferă. Aruncați rădăcina când bulionul este gata.Menta vietnameză are o aromă foarte diferită de menta obișnuită, gustul este mult mai bun. De asemenea, are marcaje venoase mai întunecate pe frunze.Rau ram și ngo gai sunt frunze de coriandru vietnamez, le puteți găsi pe piața asiatică foarte ușor în băcănia Vietnameză store.To împiedicați întunecarea ierburilor, tocați-le în ultimul moment, aruncați-le în salată și serviți imediat.Acum ai tot ce ai nevoie, ești sigur? Bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ridiche Daikon
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Nap
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1
Se toarnă 2 litri de apă într-o oală și se fierbe apoi se adaugă piept de pui, 3 linguri de sare, ghimbir, ceapă albă, dacă mai puteți adăuga legume care au aromă unami, cum ar fi morcovul, prazul, napii etc., care ar fi perfect (nu vă faceți griji dacă nu aveți) gătiți până când găinile sunt bine făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Ceapă Albă
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
(recomandat: Terra Sticks)
Nap
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
(și Numai Porții)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți puii întregi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Terra Sticks)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Lasă-le să se răcească puțin până le poți manipula fără disconfort și apoi feliate în subțiri de 5 cm lengths.To evitați carnea de pui cu gust de pește, spălați cu apă caldă, sare și apoi fierbeți apa înainte de a adăuga pui în oală.Sos de salată: într-un castron, combinați: pastă de Chili: 1 lingură (opțional). Ardei de corn sau ardei iute roșu zdrobit (pentru a avea culoare roșie pentru sos). 4 linguri bucată de zahăr rock. 1 linguri oțet de vin de orez. Suc de lămâie: 4 linguri. Sos de pește: 6 linguri. 3 cățel de usturoi tocat fin. Apă caldă: 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pastă De Chili
Sos De Pește
1 Căpșună, Decojită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
8 (U-12) Creveți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă bine, apoi se testează dacă caracteristicile salinității, ușoare, acre, dulci, gustative sunt stabile și moderate.Nu este ușor să faci acest sos. Chiar și cu localnicii.Aici vă voi spune câteva modalități de a face una perfectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
5
Cel mai bun mod de a face este să faceți un pahar de limonadă cu gust dulce, adăugați usturoi tocat, ardei iute roșu amestecat amestecat în limonadă. Apoi se toarnă încet sosul de pește în sos de salata testa, de asemenea, gustul, în același timp, până când a gustat dulce, amărăciune, acru, sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Sos De Pește
Limonadă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
6
Este posibil să aveți nevoie urmați acest al doilea mod dacă este prima dată când faceți sosul de salată ( 30gr suc acru ( lămâie, oțet), 30gr zahăr, 30gr sos de pește, 100gr apă caldă) galic tocat, ardei iute roșu răzuit.Dacă nu aveți oțet, adăugați mai multă lămâie juice.It va fi mai simplu pentru tine la data viitoare, când te-ai obișnuit cu ea, dar trebuie să vă amintiți un sfat important care pune întotdeauna galic tocată, ardei iute roșu scrushed în limonadă în primul rând, apoi se toarnă sos de pește pe mai târziu. Deci, după ce ați terminat, galic, chilli va pluti și va avea un aspect frumos. Dacă puneți galic tocat, ardei iute roșu scrushed pe primul, apoi se toarnă oțet, limonadă în mai târziu? Usturoiul și ardeiul iute se vor scufunda până la fund.Dozajul depinde de gustul individual, încercați să-l ajustați corespunzător ca gust propriu. Felul în care te simți cel mai bine.Legume: morcov și Daikon (ridiche alba) ras (amestecat cu 1 / 2 linguriță de sare, stoarce cu mâna în 1 minut), apoi se spală sarea, stors-le uscate, retrase din circuitul agricol morcov și Daikon.In un castron mare, combinați: uleiul de arahide sau uleiul de măsline este ok: 6 linguri. Ceapă galbenă prăjită (Vezi sfaturi), nu prea rumenită: 3 linguri. Ceapă roșie, feliată subțire pe lungime: 1 mic. Var: 4 necesare pentru a face 4 până la 6 linguri de suc de lămâie proaspăt stors. Castravete fără semințe: 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Fără Semințe
Ceapă Galbenă
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ridiche Daikon
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La Lamaie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Varză din Asia, mărunțită fin: 2 căni. Ardei gras: 3 ( amestecați culorile), folosiți doar jumătate din fiecare (fără semințe). Muguri de fasole: 2 căni. Varză purpurie( mărunțită fin): 1 cană. 5 frunze de tei ( Julienne). 3 linguri de coriandru vietnamez Rau Ram (tocat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Roșie
3 Picături De Sos De Soia
Taitei Rigatoni Uscati
Frunze De Tei
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 1 Ananas
1
Adăugați toate ierburile și semințele tocate din lista de mai jos în arcul de legume amestecat de mai sus:.Frunze de menta vietnameze, tocate: 3 linguri.Frunze de țelină: 2 crenguțe, feliate subțire celery.Ng gai: 3 crengute, tocate.Frunze proaspete de coriandru (coriandru), tocate mărunt: 1/2 cană.Busuioc thailandez, tocat: 3 linguri.Semințe de susan: 2 linguri.Arahide prăjite tocate: 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Legume Mixte
Arahide Prăjite
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Se toarnă sosul de salată încet în arcul de legume mixt, nu se toarnă tot sosul, vă rog, trebuie să verificați din nou caracteristicile salinității, ușoare, acre, dulci, gustative și să vă asigurați că totul este în regulă. Aruncați bine, mai multă sare (dacă este necesar) și ardei iute( dacă doriți).Dressing și topping:.In o placă mai mare, folosiți mâna sau clema, bețișoarele, turnați salata în ea și presărați arahidele în jur. Puneți câteva crenguțe de frunze de țelină, frunze proaspete de coriandru (coriandru), pe top.Is setarea salata pe o farfurie albă și încă mai doriți să aibă aspect mare? Doar tăiați un chilli de corn sau o roșie mare pentru a o modela să devină o floare, conectați-o deasupra salatei.Dacă nu aveți suficientă legumă? Încercați să faceți salată de pui într-un mod simplu, arta anterioară pe care am scris-o.Salata de pui vietnameză este o salată grozavă și pentru mine durează 35 până la 40 de minute. S-ar putea să simți că pare destul de dificil, dar este foarte simplu. Fii răbdător și nu renunța.Mănâncă cu bețișoare și bucură-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele