Salata mexicană picantă este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de porumb, amestec de brânză cheddar și monterey, sos de salată catalina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură, Salată Mexicană Picantă, și Salată picantă de Paste mexicane pentru o mulțime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați romaine, brânză, fasole pinto, fasole neagră și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole Pinto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați chipsurile de porumb și suficient pansament pentru a acoperi; aruncați și serviți.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.