Salată mediteraneană de năut
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Salata mediteraneană de năut ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,38 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 408 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de castraveți, roșii cherry, năut Goya® și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 78%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata mediteraneană de naut, Salata mediteraneană de naut și Salata mediteraneană de naut.
Instrucțiuni
Într-un bol mediu, amestecați ușor năutul, roșiile, castraveții, brânza, ceapa și pătrunjelul până se omogenizează; pus deoparte.
Într-un castron mediu separat, amestecați sucul de lămâie și Adobo. Folosind telul, adaugă ulei de măsline în flux lent și constant, amestecând constant până când uleiul este bine încorporat.
Amestecați sosul cu ulei de măsline și lămâie cu legumele rezervate până când sunt acoperite complet.
Se serveste rece sau la temperatura camerei.