Salată Mediteraneană De Detoxifiere
Salata mediteraneană de detoxifiere este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 240 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Detoxifiere, Salată De Detoxifiere Roz, și Salată "Detox" De Conopidă Crudă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castravetele în jumătate și feliați transversal în felii groase de 1/4 inch. Procesați 3/4 cană de castraveți și suc de lămâie în blender.
Adăugați ulei de măsline într-un flux subțire; pulsează până se combină. Condimentează pansamentul cu piper negru, după gust; se transferă într-un castron mare.
Adăugați restul de 1 cană de castraveți, năsturel, inimi de anghinare, țelină, ceapă roșie și brânză feta într-un castron. Aruncați cu pansamentul și împărțiți în 4 boluri; servi.