Salata de cuscus mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 124 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată Mediteraneană De Cuscus, Salată Mediteraneană De Cuscus, și Salată Mediteraneană De Cuscus.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri, încălziți bulionul până la fierbere. Se amestecă cuscusul; se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În castron mare, puneți roșii, castraveți, măsline, ceapă și buruieni de mărar. Se amestecă cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
Cuscus
Castravete
Tomate
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, uleiul și sarea cu sârmă până se amestecă bine; se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă. Capac; refrigerați 1 oră pentru a amesteca aromele.