Salată marocană de morcovi cu Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata marocană de morcovi cu Feta ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 162 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, suc de portocale, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Marocană De Morcovi, SALATĂ MAROCANĂ DE MORCOVI CRUDI, și Salată Marocană De Morcovi.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Între timp, încălziți uleiul de măsline la foc moderat într-o tigaie mică antiaderentă; adăugați șalotă și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente (prin scorțișoară) și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați miere și suc de portocale și lămâie. Se amestecă coriandru.
Când apa fierbe, gătiți morcovii timp de 8 minute sau până când sunt fragede. Cu clești, transferați morcovii într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Împărțiți salata verde, morcovii, măslinele și brânza feta între 4 farfurii de servire.
Stropiți cu pansamentul și serviți.