Reteta salata libanez stratificat ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 45 minute. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, roșii, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Libaneză, Salată De Cartofi Libanezi, și Salată De Pui Libaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bulgurul într-un castron mare de sticlă. Se amestecă împreună sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente; stropiți amestecul de suc de lămâie uniform peste bulgur și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți ceapa și următoarele 6 ingrediente peste amestecul de bulgur. Acoperiți și răciți cel puțin 24 de ore sau până la 48 de ore.