Salată Kamut

Salată Kamut
Salata Kamut este o vegan farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați țelină, fructe de pădure kamut, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Farro sau Kamut, Kamut și salată de prune, și Salată de alac și Kamut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mic. Folosind sfoară de bucătărie, legați jumătățile de fasole de vanilie, morcov și țelină. Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați kamutul și gătiți la foc moderat, amestecând, până la prăjit, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KamutKamut
3
Adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați pachetul de legume și jumătățile de ceapă. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când kamutul este doar fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
KamutKamut
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Scurgeți kamutul și aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
KamutKamut
6
Între timp, radeți fin coaja de 1 portocală în castron cu semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați ceapa și sucul de lămâie. Folosind un cuțit, îndepărtați coaja și miezul alb din ambele portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile într-un castron mare. Strângeți sucul din membrane în vasul mic și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Bateți restul de 5 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați kamutul în secțiunile portocalii din vasul mare. Se amestecă pansamentul și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți căpșunile și spanacul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
KamutKamut
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista