Salată Kamut
Salata Kamut este o vegan farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați țelină, fructe de pădure kamut, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Farro sau Kamut, Kamut și salată de prune, și Salată de alac și Kamut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron mic. Folosind sfoară de bucătărie, legați jumătățile de fasole de vanilie, morcov și țelină. Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați kamutul și gătiți la foc moderat, amestecând, până la prăjit, 1 minut.
Adăugați 6 căni de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați pachetul de legume și jumătățile de ceapă. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când kamutul este doar fraged, aproximativ 1 oră.
Scurgeți kamutul și aruncați legumele.
Între timp, radeți fin coaja de 1 portocală în castron cu semințele de vanilie.
Adăugați ceapa și sucul de lămâie. Folosind un cuțit, îndepărtați coaja și miezul alb din ambele portocale.
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile într-un castron mare. Strângeți sucul din membrane în vasul mic și lăsați să stea 10 minute.
Bateți restul de 5 linguri de ulei.
Adăugați kamutul în secțiunile portocalii din vasul mare. Se amestecă pansamentul și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți căpșunile și spanacul și serviți.