Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata italiană de șuncă și paste. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de 2 ardei gras, șuncă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Paste Italiene, Salată De Paste Italiene, și Salată De Paste Foarte Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti broccoli si paste separat conform indicatiilor de pe pachete; scurgere. Clătiți pastele cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Paste
Apă
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați broccoli, paste și toate ingredientele rămase pentru salată la pansament; aruncați ușor pentru a amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză