Salată italiană de șuncă și paste

Salată italiană de șuncă și paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata italiană de șuncă și paste. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de 2 ardei gras, șuncă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Paste Italiene, Salată De Paste Italiene, și Salată De Paste Foarte Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli si paste separat conform indicatiilor de pe pachete; scurgere. Clătiți pastele cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
PastePaste
ApăApă
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați broccoli, paste și toate ingredientele rămase pentru salată la pansament; aruncați ușor pentru a amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
PastePaste

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista