Salată italiană de verdeață și ierburi

Salată italiană de verdeață și ierburi
Verdele Italian și salata de ierburi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 101 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 70 de fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Salată italiană de verdeață și ierburi, Somon cu crustă de ierburi cu salată mixtă de verdeață, și Salată de verdeață pentru bebeluși cu cuscus și vinetă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați sucul de lămâie, coaja de lămâie, mierea, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un blender. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aruncați salata verde, Andiva, măslinele, pătrunjelul și busuiocul într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Condimentați salata cu mai multă sare și piper, după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Salată VerdeSalată Verde
PătrunjelPătrunjel
AndiveAndive
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maison Noir bat pe lemn Chardonnay
Maison Noir bat pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, toate din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile hillside din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de grand crus din Coasta De Aur a Burgundiei. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și mediu, cu parfum de pepene galben și pere, care navighează pe valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe de stele picante la final.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista