Salata italiană de salată este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 157 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, oțet de vin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cârnați Italieni Cu Rădăcină De Țelină, Salată italiană de Kale cu ouă cu partea însorită în sus, și Salată De Salată Waldorf.
Instrucțiuni
1
Bateți marmelada sau gemul împreună cu oțet și ulei, curgând ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Gem
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați radicchio mărunțit în bolul de salată împreună cu ardei și ceapă. Aruncați pentru a combina salata și condimentați slaw-ul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Apa Plus 2 Linguri Sare
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat