Salată Italiană De Linte
Reteta salata de linte italiana este gata în aproximativ 28 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 487 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți suc de lămâie, castraveți, linte verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Plumcot, Salată De Portocale Și Linte ... Și Fave Cinci Vineri: Mâncăruri Minunate De Linte, Supă De Linte Italiană, și Supă De Linte Italiană.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați lintea și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească 5 minute.
Așezați lintea și ingredientele de salată rămase într-un bol mare de salată.
Așezați sucul de lămâie într-un castron mic. Adăugați încet uleiul, amestecând constant, până când este combinat. Condimentează cu sare și piper, după gust
Se toarnă vinaigreta peste salată și se aruncă bine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.