Salată Italiană De Fructe De Mare Marinate
Reteta salata de fructe de mare marinata italiana este gata în aproximativ 32 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 197 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, sare, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Salată Italiană De Fructe De Mare, Salată Italiană De Fructe De Mare Răcită, și Salată Italiană De Paste Cu Fructe De Mare Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Gatiti scoici, creveti, midii si calamari in apa clocotita timp de 2 minute.
Scurgere. Cojiți creveții și cojiți scoicile și midiile.
Așezați fructele de mare și măslinele gătite într-un castron mare și aruncați cu suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi, pătrunjel, arpagic și fulgi de ardei roșu. Se răcește timp de 1 oră.
Împărțiți salata verde pe 6 farfurii sau boluri de salată. Puneți fructe de mare peste verdeață.
Se ornează cu felii de lămâie și ceapă roșie. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.