Reteta Salata de conopida Italiana ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 38 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 290 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați măsline importate, capere, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată Italiană De Conopidă Prăjită, Salată italiană marinată de conopidă și Broccoli, și Conopidă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când sunt crocante; scurgere. Se răcește aproximativ 20 de minute la temperatura camerei.
4
Așezați conopida pe platoul de servire. Aranjați măsline, capere, fileuri de hamsii și ouă în jurul conopidei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Hamsie
Conopidă
Capere
Măsline
Ouă
5
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste salată.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.