Salată Italiană De Conopidă

Salată Italiană De Conopidă
Reteta Salata de conopida Italiana ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 38 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 290 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați măsline importate, capere, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Salată Italiană De Conopidă Prăjită, Salată italiană marinată de conopidă și Broccoli, și Conopidă Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când sunt crocante; scurgere. Se răcește aproximativ 20 de minute la temperatura camerei.
4
Așezați conopida pe platoul de servire. Aranjați măsline, capere, fileuri de hamsii și ouă în jurul conopidei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
ConopidăConopidă
CapereCapere
MăslineMăsline
OuăOuă
5
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste salată.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista