Salată italiană crocantă cu chipsuri de salam și crutoane de Pita

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata italiană crocantă cu chipsuri de salam și crutoane de Pita. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 546 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână salată română, muștar dijon, pâine pita ruptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Salată Tabouleh cu chipsuri de pita din grâu integral, Salată de vinete și ierburi cu chipsuri de Pita de casă, și Salată tocată cu feta, naut și crutoane Pita.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. foaie de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit.
Folosind răzătoarea plană de mână, radeți 1 cățel de usturoi, apoi radeți brânza Romano. Într-un castron mare, aruncați usturoiul și brânza cu pita ruptă și 1 lingură de ulei de măsline pentru a acoperi bine.
Răspândiți în strat uniform pe foaia de cookie.
Coaceți 15 până la 20 de minute, amestecând o dată la jumătatea prăjirii, până când sunt prăjite și se rumenesc.
Scoateți din cuptor; transferați crutoanele în castron. Se lasă deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit și hârtia pergament pe foaia de prăjituri.
În borcan cu capac etanș, puneți oțet, muștar și 1/2 linguriță ulei de măsline. Radeți 1/2 cățel de usturoi în borcan folosind răzătoarea plană de mână.
Adăugați sare și piper. Înșurubați capacul pe borcan; agitați puternic borcanul pentru a combina. Puneți pansamentul deoparte.
Întindeți benzi de salam pe aceeași foaie de biscuiți căptușită cu hârtie.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți din foaia de cookie pe farfurie; se răcește ușor.
Împărțiți salata verde între 2 și 4 boluri. Împărțiți ingredientele rămase pentru salată în boluri. Salate de Top cu salam, crutoane, dressing și brânză Romano suplimentară.