Salată Italiană Aruncată
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru colecția dvs., salata italiană aruncată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,39 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită roșii, cățel de usturoi, sos de salată și verdeață de salată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Italiană Aruncat Salata, Salată Italiană Aruncată, și Italiană Aruncat Salata.
Instrucțiuni
Frecați interiorul unui bol de salată cu usturoiul.
Adăugați verdele, castravetele sau dovleceii și roșiile. Chiar înainte de servire, aruncați cu suficient sos de salată pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.