Salata italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 93 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Cap la magazin și ridica trei tortellini brânză, ardei, ardei, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Italiană Sub, Salată Italiană, și Salată Italiană Mare.
Instrucțiuni
1
Așezați amestecul de pansament, apa și oțetul în cruet sau alt recipient cu capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Salată
Oțet
Apă
2
Adăugați ulei; capac. Se agită până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Ulei De Gătit
3
Combinați ingredientele rămase în castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1/2 cană de pansament; aruncați ușor. Acoperă.
5
Refrigerați cel puțin 2 ore. Se amestecă înainte de servire.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.