Salată Italiană

Salată Italiană
Salata italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 93 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Cap la magazin și ridica trei tortellini brânză, ardei, ardei, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Italiană Sub, Salată Italiană, și Salată Italiană Mare.

Instrucțiuni

1
Așezați amestecul de pansament, apa și oțetul în cruet sau alt recipient cu capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SalatăAmestec De Salată
OțetOțet
ApăApă
2
Adăugați ulei; capac. Se agită până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Combinați ingredientele rămase în castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1/2 cană de pansament; aruncați ușor. Acoperă.
5
Refrigerați cel puțin 2 ore. Se amestecă înainte de servire.

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista