Salată Indiană De Cartofi

Salata indiană de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 311 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper suplimentar, semințe de muștar, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de cartofi condimentată Indian, Salată de Sockeye cu condimente indiene și cartofi la grătar, și Salată de cartofi de mărar și Turmeric în stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Așezați bucățile de cartofi într-un singur strat pe foaia de prăjituri.
Stropiți cu ulei de măsline.
Se presară cu semințe de muștar, sare kosher, chimen și garam masala; aruncați pentru a acoperi bine.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când cartofii se rumenesc și încep să fie crocanți. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, amestecați cartofii răciți, iaurtul, coriandrul, sarea și piperul.