Salată Grecească Salată De Prânz

Salată Grecească Salată De Prânz
Salata grecească salata de prânz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $2.61 pe portie. O porție conține 554 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline extravirgin, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pranz sac: salată grecească cu Orzo și mazăre cu ochi negri, Cea Mai Bună Salată Grecească + Sos Cremos De Salată Grecească, și Salată de prânz sau cină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați feliile de pâine într-un castron, presărați uleiul de măsline peste ele și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți feliile într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Pune-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Separați frunzele de salată română, aruncând orice frunze dure sau învinețite. Clătiți frunzele sub apă curentă rece, scurgeți-le bine și uscați-le. Rupeți frunzele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
ApăApă
5
Așezați romaine într-un castron mare de salată și adăugați radicchio, castraveți, roșii, ceapă, feta și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
CastraveteCastravete
PătrunjelPătrunjel
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
TomateTomate
CeapăCeapă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți oțetul, muștarul și sarea și piperul împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Șoptind constant, stropiți încet în uleiul de măsline; continuați să șoptiți până când pansamentul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Chiar înainte de servire, condimentați salata cu sare și piper și stropiți-o ușor cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Presărați coaja de lămâie și sucul peste salată și aruncați. Aruncați crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CrutoaneCrutoane
SucSuc
5
Serviți imediat.
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista