Salată Grecească Salată De Prânz

Salata grecească salata de prânz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $2.61 pe portie. O porție conține 554 calorii, 13g de proteine, și 37g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, ulei de măsline extravirgin, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pranz sac: salată grecească cu Orzo și mazăre cu ochi negri, Cea Mai Bună Salată Grecească + Sos Cremos De Salată Grecească, și Salată de prânz sau cină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați feliile de pâine într-un castron, presărați uleiul de măsline peste ele și aruncați.
Întindeți feliile într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Pune-le deoparte.
Separați frunzele de salată română, aruncând orice frunze dure sau învinețite. Clătiți frunzele sub apă curentă rece, scurgeți-le bine și uscați-le. Rupeți frunzele în bucăți.
Așezați romaine într-un castron mare de salată și adăugați radicchio, castraveți, roșii, ceapă, feta și pătrunjel.
Bateți oțetul, muștarul și sarea și piperul împreună într-un castron mic.
Șoptind constant, stropiți încet în uleiul de măsline; continuați să șoptiți până când pansamentul s-a îngroșat ușor.
Chiar înainte de servire, condimentați salata cu sare și piper și stropiți-o ușor cu pansamentul.
Presărați coaja de lămâie și sucul peste salată și aruncați. Aruncați crutoanele.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;