Salata grecească cu pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 321 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați miere, piept de pui, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc, Salată Grecească De Pui La Grătar, și Salată Grecească De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Adăugați 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
3
Încălziți o tigaie la grătar la mare. Acoperiți ușor puiul cu spray de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper rămase; gatiti la foc mare 2 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
4
Transferați pe o tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Într-un castron de servire, aruncați roșii, castraveți, ceapă, feta, măsline și jumătate de mentă cu vinetă. Feliați puiul în fâșii de 1/2 inch, adăugați la salată și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Castravete
Tomate
Pui întreg
Măsline
Ceapă
Brânză Feta
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați 1 cană de romaine pe fiecare dintre cele 4 farfurii, deasupra cu amestec de pui și menta rămasă.