Salată Frisee cu nuci condimentate, pere, Cheddar de fermă și vinetă Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Frisee cu nuci condimentate, pere, Cheddar de fermă și vinetă de Port. Această rețetă face 4 porții cu 1404 calorii, 24g de proteine, și 117g de grăsime fiecare. Pentru 6,27 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, vin de port, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 74%. Rețete similare includ Piept de rață cu salată frisoane și vinetă Port, Salată de brânză de capră și nuci condimentate cu vinetă de muștar, și Gorgonzola Dolce cu pere prăjite și nuci condimentate.
Instrucțiuni
1
Pansament: fierbeți portul într-o cratiță mică până se reduce la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă oțetul, șalota și sarea și piperul, după gust. Bateți treptat uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Salată: într-un castron mare, aruncați frisee sau mesclun, radicchio și pere. Împărțiți salata între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Mesclun
Cret Andive
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Stropiți cu pansamentul; probabil că nu veți folosi totul. Cu un cojitor de legume, radeți brânza deasupra. Împrăștiați nucile deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
5
Într-o tigaie mare, cu fund greu, încălziți aproximativ 1 inch de ulei la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați nuci și blanch timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8
Scurgeți și transferați piulițele într-un castron mediu. În timp ce nucile sunt încă fierbinți și ușor umede, adăugați zahărul cofetarilor și aruncați pentru a acoperi nucile. Amestecați și aruncați până când tot zahărul s-a topit în nuci; dacă bucăți de zahăr ne-topit rămân pe nuci, acestea nu se vor prăji corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Amestecați din nou nucile înainte de prăjire. Folosind o lingură mare cu fante, transferați câteva nuci în uleiul fierbinte, permițând spumei să dispară înainte de a adăuga o altă lingură. (În caz contrar, uleiul s-ar putea spuma și te-ar putea arde.) Se prăjesc în loturi mici până când nucile sunt maronii medii, aproximativ 45 de secunde; aveți grijă să nu gătiți prea mult. Se împrăștie pe o foaie de copt fără căptușeală pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Într-un castron mic, amestecați cayenne, scorțișoară, un vârf de sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
În timp ce nucile sunt încă calde, transferați-le într-un castron și presărați uniform cu aproximativ jumătate din amestecul de condimente. Aruncați bine pentru a distribui condimentele și apoi gustați o nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați mai mult amestec de condimente, după gust, și aruncați bine după fiecare adăugare. Când se răcește, împachetați într-un borcan etanș. Se vor păstra la temperatura camerei cel puțin 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.