Salată fierbinte de prune și spanac
Salata fierbinte de prune și spanac este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 155 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Fierbinte De Pui, Saut Snapper cu prune roșii și spanac, și Pufuri de linte și spanac cu Dip de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați slănina transversal în bucăți de 1/4 inch. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, amestecați frecvent slănina până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pentru a se scurge pe prosoape. Rezervați 2 linguri de picături în tigaie.
Puneți spanacul într-un castron mare. Clătiți și gropiți prunele și tăiați-le în felii groase de 1/2 inch.
Puneți tigaia cu picături la foc mare.
Adăugați muștar, oțet și zahăr; se amestecă, apoi se adaugă prune.
Se încălzește până la fierbere, aproximativ 1 minut; întoarceți prunele o dată.
Se toarnă amestecul de prune fierbinte peste spanac.
Se amestecă și se ridică cu furculița și lingura de salată.
Se presară slănină și se adaugă sare după gust.