Salată Fierbinte De Cartofi Roșii
Salata de cartofi roșii fierbinți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, țelină, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Salată Fierbinte De Pui, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și curățați cartofii de copt. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se răcește și se taie felii groase; așezați feliile într-un castron mare.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana cand sunt crocante. Amestecați ceapa și țelina în tigaie și gătiți ușor până când legumele se îngălbenesc.
Se dizolvă cubul de bouillon în apă clocotită și se amestecă oțetul, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de bulion în tigaie cu amestecul de slănină/ceapă și se aduce apa la fierbere.
Adăugați oul încet, amestecând până când amestecul este ușor îngroșat.
Se toarnă amestecul de legume peste cartofi, se adaugă pătrunjel și se aruncă ușor.