Salată Fierbinte De Cartofi Germani

Salata fierbinte de cartofi germani ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 188 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cartofi, oțet de vin, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Salată Germană De Cartofi, Salată Germană De Cartofi, și Salată Germană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați jumătățile transversal în felii groase de 1/4 inch.
Așezați cartofii într-un castron mare; se presară cu 2 linguri de oțet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa și kielbasa în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați oțet 1 / 4cup, bulion și slănină. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut. Se amestecă semințele de chimen, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de oțet peste felii de cartofi; aruncați ușor.