Salată festivă de citrice de sfeclă cu Kale și fistic
Salata festivă de citrice de sfeclă cu Kale și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 2,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 319 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Un amestec de fistic prăjit, frunze de mentă, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Salată de sfeclă-citrice cu fistic, Salată de sfeclă cu fistic și brânză Feta, și Salată de orez sălbatic de sfeclă cu fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti sfecla: frecati sfecla curata, lasand pielea pornita. Puteți fierbe sau prăji sfecla pentru a le găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
2
Dacă fierbe, fierbeți sfecla separat după culoare (altfel sfecla roșie va intra în portocaliu, transformând sfecla portocalie în roșu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
3 Bețișoare De Covrig
3
Așezați fiecare lot de sfeclă într-o oală și acoperiți cu apă cu aproximativ un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați câteva lingurițe de sare. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Fierbeți până când puteți străpunge ușor cu o furculiță, 30 până la 60 de minute, în funcție de mărimea sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scurgere.
6
Lasă să se răcească. Frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Pentru a prăji sfecla, înfășurați-le în folie și prăjiți-le într-un cuptor de 400 F timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când furculița este fragedă. Apoi se răcește și se curăță. Vedeți rețeta noastră de sfeclă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
În timp ce sfecla se gătește, pregătiți pansamentul și pregătiți restul ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
9
Așezați toate ingredientele pentru pansament într-un borcan, acoperiți și agitați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
10
Marinați sfecla în pansament:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
11
Tăiați sfecla în bucăți de 1/2 inch până la 1 inch. Separați după culoare și așezați în boluri separate și aruncați cu puțin din pansament (folosiți aproximativ o treime din pansament). Se răcește o oră sau până la două zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Presărați kale feliate cu puțin pansament: cu 15 minute până la o oră sau două înainte de servire, așezați kale feliate subțire într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Presărați jumătate din pansamentul rămas peste varza feliată și aruncați pentru a acoperi ușor frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
14
Serviți: fie creați o salată compusă așezând sfecla, citricele, menta, pătrunjelul, peste varză, stropind cu fisticul prăjit tocat și stropind cu pansamentul rămas, fie aruncați totul împreună, stropind cu cu fistic la final.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salata de citrice. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.