Salată Festivă Aruncată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata festivă aruncată. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 84 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, apă, amestec de sos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Salată Festivă Aruncată, Salată Festivă Aruncată, și Salată Festivă Aruncată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un borcan cu un capac etanș, combinați amestecul de ulei, oțet, apă și sos de salată; se agită bine. Într-un castron mare de salată, combinați verdele, roșiile, ceapa, brânza și afinele.
Se servește cu pansament.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maison Noir bat pe lemn Chardonnay]()
Maison Noir bat pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, toate din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile hillside din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de grand crus din Coasta De Aur a Burgundiei. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și mediu, cu parfum de pepene galben și pere, care navighează pe valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe de stele picante la final.