Salată Festivă Aruncată

Salată Festivă Aruncată
Salata festiv aruncat este un Hor d ' oeuvre care servește 12. O porție conține 192 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Festivă Aruncată, Salată Festivă Aruncată, și Salată Festivă Aruncată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți și amestecați nucile în unt până se prăjesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Într-un bol de salată, aruncați verdeața, merisoarele, brânza și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați ingredientele pentru pansament într-un blender sau robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Stropiți cantitatea dorită peste salată; aruncați pentru a acoperi.
6
Serviți imediat. Puneți la frigider restul de pansament.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Kumeu River Hunting Hill Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Râul Kumeu Dealul De Vânătoare Chardonnay
Acest vin are arome parfumate de lămâie / floare de tei pe nas care caracterizează parfumul minunat din fructele cultivate în Hunting Hill. Recolta din 2013 a fost afectată de un îngheț de primăvară, iar randamentele ulterioare au fost de aproximativ jumătate din dimensiunea obișnuită. Vara a fost una dintre cele mai bune înregistrate, iar strugurii au fost frumos curați, coapte și intens aromate, creând un vin de concentrare intensă și complexitate care va fi foarte longeviv.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista